Снимка: Levski.bgТреньорът на Левски Петър Хубчев коментира загубата с 0:4 от четвъртодивизионния

...
Снимка: Levski.bgТреньорът на Левски Петър Хубчев коментира загубата с 0:4 от четвъртодивизионния
Коментари Харесай

Хубчев след срамната загуба на Левски: Младите да показват претенции на терена, а не извън него

Снимка: Levski . bg

Треньорът на Левски Петър Хубчев коментира загубата с 0:4 от четвъртодивизионния немски Тюркгюджу-Атаспор. Преди Диема Спорт експертът още веднъж изрази вяра, че най-сетне ще бъдат привлечени футболисти, с цел да може " сините " да се подсилят, написа Блиц.

Хубчев не спести рецензиите към младите футболисти, които разочароваха в контролата през днешния ден, в която им беше гласувано доверие. 

" Не знам какъв брой е малко предстояща тази загуба. Знаех положението на всички футболисти. За мен някои от нещата са предстоящи. С натоварванията е най-лесното опрощение, не желая да го приказваме това. Играха повече млади футболисти, които би трябвало да демонстрират повече искания на терена, а не отвън него ”, разяснява Хубчев, изразявайки неодобрение от играта на младоците.

„ Вие казвате, че те не са подготвени за огромния футбол. Аз съм го видял от дълго време това нещо ”, акцентира спецът.

„ Основните футболисти играха 15-20 минути, само че мъчно се влиза с човек по-малко в срещата. Не мога да имам претенциите към запасите, само че тези към младите футболисти са огромни ”, сподели Хубчев.

" Ще трябва да правим още покупки, защото е ясно по какъв начин ще действаме с младите. Чакаме нови футболисти, само че то продължава прекомерно дълго. Дени Алар е контузен, само че чак цялостен месец да не играе – нямам доверие. Има удар, за който ние знаем. Случва се във футбола, само че мисля, че до десетина дни казусът би трябвало да бъде решен ”, увери треньорът на Левски.

" Не бих се разделил с нито един от титулярите ни на този стадий. Не знам от кое място имате информация, че Лугано желае Паулиньо. В клуба не знаем за такова предложение, това е нечиста сделка. Спрягат се доста имена и няма потребност да разясняваме ", сподели Хубчев.

„ Желанието ми е да се подсилим допустимо най-бързо, приказвам го от две седмици. Ще забележим по какъв начин ще изглеждаме на формалните мачове. Ще забележим дали ще съм внезапен към футболистите, нямам доверие да има подобен, който невъзмутимо да одобри такава загуба. И сутринта тренирахме, и през вчерашния ден два пъти. Търси се оптимално натоварване на този стадий. Този мач бе неповторима подготовка. Тежък мач чакам с Йънг Бойс. Радвам се, че можем да играем с такива съперници. Имаме опция да покажем друго лице ”, приключи Петър Хубчев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР